Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge
D-Congress

D-Congress – Sveriges största e-handelsevent

Den 28 april 2022 äger D-Congress rum på Svenska Mässan i Göteborg. Mässan är den stora branschdagen för logistik och e-handel i Sverige. Med fler än 2 000 deltagare, 100 utställare och 100 talare, är D-Congress Sveriges största e-handelsevent.

Tillsammans mot den optimala checkout-lösningen

E-handeln har haft en exceptionell tillväxt under de två senaste åren. Dess snabbt växande roll i konsumenternas vardag har lett till ändrade beteenden och högre krav på nya och hållbara lösningar. Många svenska e-handelsföretag har i takt med att marknaden växt behövt utvärdera och förbättra kundupplevelse.

Vi vill vara med att driva utvecklingen i branschen och samhället. Vi vill se en levande landsbygd där företag växer och konsumenter är nöjda. Vi vill förenkla för våra kunder och deras kunder genom nya lösningar och innovationer.

Vår vision av framtidens leverans är en leverans som underlättar såväl för det säljande företaget som i både konsumentens och företagets vardag. Vi vill hjälpa våra kunder att bli hjältar i vardagen. Vi vill att våra kunders varor ska levereras på det mest relevanta och skräddarsydda sätt som både konsumenter och företag önskar, på en tid och en plats de själva väljer så bekvämt och transparent som möjligt.

En viktig del i utvecklingen är en checkout-lösning som både är enkel och erbjuder den flexibilitet och valfrihet som konsumenterna efterfrågar. Tillsammans med våra partner så arbetar vi med att ständigt optimera kundupplevelsen och skapa förutsättningar för nya smarta lösningar och automation, som i slutändan ska generera en ökad affärsnytta.

I vår monter på D-Congress kommer vi att presentera checkout-lösningar som vi har utvecklat tillsammans med kunder och partner. Kom förbi och prata med oss!

 

Program – vad händer i vår monter?

10.00 Microsoft Dynamics Nav/Business Central Partner
11.00 Stadium och nShift
14.00 Apoteket Kronan och Ingrid
15.00 Skicka Direkt, PostNord

 

Är du intresserad av vilka lösningar och tjänster vi kan erbjuda dig?

Kom förbi vår monter under D-Congress så berättar vi gärna mer. Eller fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.