Hantera dina köp på nätet med appen PostNord

Video

Spåra dina paket, få digitala avier och hantera returerna direkt i mobilen. Appen PostNord är utvecklad efter konsumentens behov och har allt du behöver för att hålla reda på paket som är på väg till dig.

Appen är utvecklad för att lösa en tidspressad konsument eller företagares livspussel. Grundtanken är att göra det enklare att handla på nätet genom att samla alla uppgifter i appen istället för att hålla koll på många mejl med försändelse-ID. Du får snabbt koll på var paketet befinner sig och när det väntas komma fram genom att knappa in telefonnummer eller mejl. Och när du går förbi ett ombud där du har ett paket plingar appen till.  

Du kan även få digitala avier, se hur stort paketet är, söka efter ombud och öppettider, spåra dina returer och hålla koll på när de kommer fram. 

Kunders och konsumenters behov av lättillgänglighet och valmöjligheter är grunden till appens många funktioner. Användare kan enkelt samla sina paket på ett ställe, göra ändringar av tid och plats vid hemleveranser och med hjälp av kartor ser du öppettider för ombuden och var de finns. Du ser också vilka ombud du kan välja på. En annan utmaning som man kan ha när man hämtar ut sina paket är att veta hur stort det är. Det kan du också enkelt få reda på i appen.

Närmare en miljon användare har aktiverat appen PostNord och använder den dagligen. För att vi ska bemöta morgondagens behov är appen under ständig utveckling och stor del av feedbacken sker inne i själva appen där mottagarna kan recensera sina leveranser.

Ladda ner appen

Vår app hjälper dig att hålla reda på dina paket.