Digitala och fysiska brevtjänster för dig och ditt företags affärskommunikation.

Med våra brevtjänster kan du nå nästan hela Sverige över en natt beroende på var breven lämnas in och var de delas ut. Du kan exempelvis skicka information, varor, fakturor eller en hälsning.

En del information behöver finnas lättillgänglig oavsett var mottagaren befinner sig, medan annat ska vara lätt att spara. Olika kanaler passar bra för olika syften – det viktigaste för att uppnå önskad effekt är att känna till mottagarens preferenser.

Med PostNords olika tjänster kan du analysera dina målgrupper och sedan välja vilken tjänst som passar bäst för just dina utskick.

Analysera din målgrupp och låt syftet styra

Ingen enskild kommunikationskanal är rätt för alla budskap till alla människor vid alla tillfällen. Men att kommunicera i flera kanaler med delvis olika innehåll är ett säkert sätt att skapa lojalitet, bygga varumärke och inspirera till köp. Vi är experter på att analysera ditt företags kunddata och se till att ni kommunicerar med varje kund på precis det sätt de själva föredrar. Det kan handla om direktreklam, kundklubbsbrev, fakturor, kontobesked eller en digital signering av ett avtal. Oavsett så kommer ni kunna ge era kunder en bättre upplevelse och en mer enhetlig bild av ert företag. Samtidigt får ni möjlighet till högre effektivitet och ökad försäljning.

Har du till exempel behov av att spåra dina brev eller att mottagaren kvitterar försändelsen innan utlämning? Eller vill du få in svar på erbjudanden och intresseanmälningar? Välj det som passar bäst för ditt företag bland våra tjänster.

De vanligaste verktygen och tjänsterna inom Affärskommunikation

Illustration av paket i en hög.

Omnichannel

Ger en mottagaranpassad kommunikations- och varumärkesupplevelse.

Grafiska illustrationer av We Mail Omnichannel.

We Mail Multikanal

När du vill ha möjlighet att välja mellan fysisk och digital kommunikation.

1:a-klassbrev utrikes

När du vill skicka ett vanligt brev till utlandet.

Illustration av en postlåda dit Ekonomibrev levereras.

Ekonomibrev

Ekonomibrev kan väga upp till 2 kilo och kommer fram inom tre arbetsdagar i Sverige och 4–9 dagar till Europa.

Brevet

Så använder du brevet i din affärskommunikation. Med våra olika brevtjänster kan vi hjälpa dig att nå ut till hela Sverige.

Illustration av en mapp med papper emottaget via Scanning.

Scanning

Vill du ta emot ditt företags brev i ett samlat flöde? Då kan vi hjälpa dig via vårt digitaliseringsföretag PostNord Scanning. 

Fakturor

Möjligheten att skicka och ta emot fakturor elektroniskt gör det lättare för dig och dina kunder. PostNord hjälper dig effektivisera fakturahanteringen.

Kontaktformulär för företag

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din affärskommunikation?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Är du privatperson och till exempel har en fråga om ditt paket, vänligen kontakta kundservice.

Inspiration

Behind the mind

PostNord har i en ny Neuromarketingstudie – Behind the Mind – undersökt hur vårt undermedvetna reagerar på fysisk och digital administrativ kommunikation.