Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren
3D Inspiration Day, 10 april, PostNords huvudkontor i Solna.

Tack för att ni besökte 3D Inspiration Day

Vi är väldigt glada över att så många var nyfikna på att få veta mer om hur leverantörskedjan håller på att förändras, och hur 3D print kan hjälpa ditt företag att ligga i framkant. Här kan du ladda ner några av dagens spännande presentationer.

Globalisering och digitalisering är de drivande faktorerna för tillverkningsindustrin idag. Tack vare att omvärlden kommer närmre och de digitala processerna blir allt mer avancerade, så ökar 3D-print och skapar enorma möjligheter för företag att ändra hela sitt förhållningssätt till tillverkning, logistik och lagerhållning.

3D-print kortar ledtiderna från produktion till konsument betydligt, samtidigt som behovet av lagerhållning minskar. 3D-print gör det också möjligt att producera exakt det som behövs – när det behövs.

Förra året inledde PostNord och GKN Additive ett samarbete för att göra 3D-print i metall mer tillgängligt i Norden. Ett partnerskap som kombinerar Nordens ledande leverantör av kommunikations- och logistiklösningar med den ledande innovationsutvecklingspartnern inom 3D-tillverkning.

Presentationer från dagen

Vi har ännu inte fått alla presentationer, men fyller på löpande.

GKN – How does metal 3D printing sirupt conventional manufacturing technology? (pdf)

GKN Additive – Design Guidelines, workshop (pdf)

PostNord – 3D and the Future of Logistics (pdf)

SJ – Digitalization and 3DP (pdf)

Customer service